We hebben een retour en restitutiebeleid van 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen vervanging of tegoed aanbieden. LET OP: GEEN TERUGBETALING OF RETOURZENDING IS BESCHIKBAAR OP EEN UITVERKOOPARTIKEL MET KORTING.

We bieden geen restitutie voor een artikel dat u hebt gekocht, maar als het artikel in dezelfde staat aan ons wordt geretourneerd, zullen we uw account crediteren en kunt u het tegoed gebruiken voor de aankoop van een ander artikel. Om in aanmerking te komen voor vervanging, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook nog in de originele verpakking zitten. 

Restitutie van vervanging (indien van toepassing)

Uw retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw toekomstige artikel hebben ontvangen. We zullen u ook informeren over de goedkeuring van afwijzing van uw vervanging van vervanging.

Als u wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er onmiddellijk een tegoed op uw account toegepast.

Uitwisselingen

We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn door een fabricagefout. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op admin@dignity4you.nl en stuur je artikel naar: Spinnerij 25, Ede, 6717XZ.

verzending

.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat uw ingeruilde product ons bereikt, variëren. Overweeg om een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.

nl_NL