FAQ

Hier vindt u antwoorden op al uw vragen over onze producten.

Ons gebruiksinstructies van het product.

Productverzorging

Ze kunnen worden gewassen in een normale wasmachine op 40 ° C en kunnen alleen op lage temperatuur in de droogtrommel. Hang het bij voorkeur aan de lucht om te drogen, omdat dit de levensduur van de waterdichte laag verlengt. Houd er rekening mee dat het 4 tot 6 uur duurt om aan de lucht te drogen vanwege de dikte van het katoenen absorptiekussen.

Dit is een no-nonsense luier en booster pad die gewassen kan worden en in de droogtrommel op hoge temperatuur.

De juiste manier is om het waterdicht en luchtdroog te spoelen. Het droogt binnen plus min 60 minuten.

Gebruik een milieuvriendelijke luiervoering die kan worden weggespoeld in het toilet. Een economische luiervoering is een veelvoorkomende keukenwasdoek op papierbasis die op maat is gesneden.

Vragen

We bieden een maattabel met een glijdende schaal voor elke productgrootte, omdat de bouw van elke persoon uniek is. Het is het beste om een maat te kiezen waarbij uw heupmeting zo dicht mogelijk bij het midden van de glijdende schaal valt.

U moet nog twee damesslipjes, herenslips of luiers bestellen dan het aantal wegwerpproducten dat u momenteel per dag gebruikt. Dit zorgt voor de was- en droogtijd van de producten en gaat minimaal een jaar mee. Als dit je eerste bestelling is, begin dan met minimaal drie producten. U moet verder twee waterdichte kledingstukken bestellen als u tot drie luiers bestelt en maximaal drie waterdichte kledingstukken als u meer dan drie luiers bestelt.

Productinformatie

Het is 3 tot 6 keer goedkoper dan een wegwerpproduct gedurende zijn levensduur omdat het product minimaal 200 keer kan worden gebruikt. Het heeft 99,8% minder plastic afval dan een wegwerpproduct en u draagt bij aan de bescherming van onze planeet. Het vermindert het volume van uw huishoudelijk afval aanzienlijk en de kosten die ermee samenhangen, zoals in bejaardentehuizen waar wegwerpproductafval als medisch afval wordt geclassificeerd en als zodanig moet worden behandeld.

Het incontinentieslipje voor dames heeft een inhoud van ongeveer 150 ml.

Het incontinentieslips voor heren heeft een inhoud van ongeveer 150 ml.

De wasbare luier voor volwassenen heeft een inhoud van ongeveer 400 ml.

De Medium boosterpad is ideaal om te gebruiken met de damesslip of herenslip en heeft een inhoud van 150 ml

De grote boosterpad is ideaal om te gebruiken met de luier voor volwassenen en heeft een inhoud van 300 ml

De luier is gemaakt van meerdere lagen flanellen en wordt vastgemaakt met een klittenband zodat hij op maat kan worden gemaakt.

Elk slipje en slip heeft een ingebouwd wattenschijfje gemaakt van twee lagen hoogwaardige 100% katoenen badstof samen met een 100% polyester waterdichte laag.

Nee, er is maar één juiste manier. Het wattenschijfje moet zich dicht bij het lichaam bevinden en de waterdichte laag moet uit de buurt van het lichaam zijn om de vloeistof op te vangen en te voorkomen dat het wordt gemorst. Als het op de verkeerde manier wordt gedragen, kan het wattenschijfje de vloeistof niet opnemen omdat het wordt geblokkeerd door de waterdichte laag. ZORG ERVOOR DAT HET ZIJDE LABEL AAN DE BUITENKANT ZIT ALS JE DE PANTIES OF BRIEZEN HEBT.

nl_NL